Passion för kommunikation

För ett par år sedan pratades det mycket om att hemsidan var död och det var viktigt för företag att befinna sig där målgruppen var. Man pratade om att man skulle vara i appar på mobilen, på Facebook och Twitter men inte publicera material på sin hemsida. Historien har visat att detta är helt fel väg att gå. Istället bör man styra den del av trafik och aktivitet som man vill använda för att konvertera mot att landa på en central hemsida.

I årets kommunikatörsundersökning svarar ungefär 90 % att de använder hemsidan som nav i sin digitala kommunikation. Trots att 9 av 10 säger att hemsidan är navet i kommunikationen upplever Alex att 50 % publicerar väldigt mycket av sina pressmeddelanden på andra sajter. Detta är anledningen till att en snabbkurs i varför detta är så viktigt behövs – och i podden får du de främsta anledningarna

Direct download: PFK_-_digital_strategi.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST

2017 års vinnare av Cisions pris på Spinngalan som går till Sveriges mest inflytelserike PR-konsult i digitala medier heter Viktor Frisk! Hör honom berätta om hur han kombinerar sin roll som influencer med rollen som Social Media director på Mindmakers PR där han konsulterar företag och organisationer i hur de ska gå tillväga för att lycka med sina sociala medie-strategier. Viktor lyfter flera förhållningsregler som har gjort honom själv framgångsrik och som han brinner för att även företag ska anamma. Detta och mycket mer när Passion för kommunikation intervjuar influencern och PR-konsulten Viktor Frisk.

Direct download: PFK_Viktor_Frisk.mp3
Category:general -- posted at: 7:30am CEST